FRAND

Mountain

Wij zijn Mountain en wij geloven in iconische identiteiten. Anders blijf je altijd gemiddeld.

Concepting

Concepting opent een wereld van inspiratie en kansen. We gebruiken de wereld om ons heen als basis van onze inspiratie en deze combineren we met de zakelijke uitdaging om de praktische bruikbaarheid van oplossingen te sturen. Dit genereert kansen die ambitieus zijn in hun denken en haalbaar zijn in hun uitvoering.

Een geweldig concept begint met een duidelijk omschreven plan van aanpak gebaseerd op het begrijpen van de wensen van de klant in combinatie met de ambitie van de wereld om ons heen. Als we die magische vonk kunnen verbinden met de realiteit van het project, kan er iets geweldigs gebeuren.

Concepting is voor ons niet alleen het begin van een nieuw ontwerpproject. Concepting kan ook het startpunt zijn voor het verkennen van de mogelijkheden van een merk in relatie tot trends, bedrijfsstrategie of innovatie. De kracht van een geweldig concept is veel groter dan vaak wordt gedacht. Het geeft ons als brandtailors bij Mountain de mogelijkheid om nieuwe kansen voor merken eerder in het proces te ontdekken.

Mountain Tools

We hebben een set van strategische Mountain tools ontwikkeld die onze overtuiging weergeven over de effectieve ontwikkeling van merken. Met deze tools kunnen we u helpen de juiste aanpak te definiƫren en met een breed scala aan antwoorden op de uitdaging komen.

FRAND

Vergeet de Brand Key, en ga werken met FRAND. FRAND is ons strategisch hulpmiddel om uw merk echt te definiƫren op basis van menselijke emoties. Te vaak is het invullen van een merkmodel een theoretische oefening geworden om iets op papier te zetten en een vakje aan te vinken. Met onze nieuw ontwikkelde FRAND-tool duiken we diep in de menselijke aantrekkingskracht van merken. We streven ernaar om van uw merk een echte personificatie van uw merk te maken.

call or sent an email

Scheveningseweg 42
2517 KV Den Haag
+031 (0)70 302 20 80
info@mountain.nl

Our Privacy Statement
Find us on Maps