Mountain on identity strategy

Mountain

Wij zijn Mountain. Wij creëren groei. Design is een fundamenteel onderdeel van de groei-strategie voor bedrijven

Design

Ontwerp brengt de wereld van de inspiratie en kansen samen in heldere en krachtige beelden die inspireren, uitdagen, plezieren en identiteiten definiëren. Identiteiten die een impact hebben doordat ze uniek zijn en effectief in hun essentie om ervoor te zorgen dat deze merken kunnen inspireren en succesvol kunnen zijn. Het creëren van een succesvol merk is tegenwoordig veel meer dan alleen het maken van een mooi beeld. Design kan het antwoord geven op een aantal vragen met betrekking tot de business, het merk en de consument. Dat is waarom we kijken naar ontwerp als een inspirerend instrument voor het oplossen van business uitdagingen en een manier om het hart en het hoofd van de consument te raken.

Dat is de reden waarom wij van mening zijn dat succesvolle merken een glimlach op het gezicht van zowel de klanten als consumenten moeten brengen. Wij houden ervan om klanten en onszelf uit te dagen in onze design-projecten en te werken op briefing maar ook daarbuiten, om te komen met op maat gemaakte oplossingen.

Mountain Tools

We hebben een set van strategische Mountain tools ontwikkeld die onze overtuiging weergeven over de effectieve ontwikkeling van merken. Met deze tools kunnen we u helpen de juiste aanpak te definiëren en met een breed scala aan antwoorden op de uitdaging komen.

Design Systemen

Design moet een emotie oproepen! Maar willekeurig concepten maken in de hoop dat de juiste consumenten trigger wordt gevonden, kan behoorlijk uitdagend zijn. Daarom gebruiken we onze 4 design systemen die zijn gebaseerd op de grotere consumentenreacties, die we willen activeren en van daaruit de juiste emotie opbouwen om de identiteitsstrategie te definiëren en de merkidentiteit tot leven te brengen! Laten we dus samen de 4 Mountain-designsystemen verkennen en de stijl vinden die het beste bij uw strategie past. Wees onbevreesd. Veel plezier. Experimenteer. En vertaal vervolgens onze ideeën naar de beste methode. Wil je meer weten, laat het ons weten!

Hieronder twee voorbeelden van cases waar we een duidelijke identiteit hebben gecreëerd.

>

call or sent an email

Scheveningseweg 42
2517 KV Den Haag
+031 (0)70 302 20 80
info@mountain.nl

Our Privacy Statement
Find us on Maps