Mountain on retail design

Mountain

Wij zijn Mountain. Wij creëren groei. Design is een fundamenteel onderdeel van de groei-strategie voor bedrijven

Design

Ontwerp brengt de wereld van de inspiratie en kansen samen in heldere en krachtige beelden die inspireren, uitdagen, plezieren en identiteiten definiëren. Identiteiten die een impact hebben doordat ze uniek zijn en effectief in hun essentie om ervoor te zorgen dat deze merken kunnen inspireren en succesvol kunnen zijn. Het creëren van een succesvol merk is tegenwoordig veel meer dan alleen het maken van een mooi beeld. Design kan het antwoord geven op een aantal vragen met betrekking tot de business, het merk en de consument. Dat is waarom we kijken naar ontwerp als een inspirerend instrument voor het oplossen van business uitdagingen en een manier om het hart en het hoofd van de consument te raken.

Dat is de reden waarom wij van mening zijn dat succesvolle merken een glimlach op het gezicht van zowel de klanten als consumenten moeten brengen. Wij houden ervan om klanten en onszelf uit te dagen in onze design-projecten en te werken op briefing maar ook daarbuiten, om te komen met op maat gemaakte oplossingen.

Mountain Tools

We hebben een set van strategische Mountain tools ontwikkeld die onze overtuiging weergeven over de effectieve ontwikkeling van merken. Met deze tools kunnen we u helpen de juiste aanpak te definiëren en met een breed scala aan antwoorden op de uitdaging komen.

Schap simulatie

De praktijk zal het moeten uitwijzen! Is uw verpakkingsidentiteit effectief in de winkel? Ontwerpprojecten zijn maar al te vaak grotendeels gericht op het maken van prachtige afbeeldingen. Maar al deze afbeeldingen moeten ook effectief zijn op het schap. We testen de schap impact van uw nieuwe verpakkingsidentiteit met onze Shelf Simulation Tool om ervoor te zorgen dat we niet alleen een mooi uitziende verpakking ontwikkelen, maar ook een die werkt! Wilt u meer weten over hoe wij werken, neem dan nu contact op!

ID Calculator

Met zoveel ambitieuze concurrenten wordt het merk direct bepaald door zijn succes om de merkboodschap over te brengen. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die helpt om een ​​sterker design te ontwerpen tijdens de ontwikkeling. We noemen deze tool de ‘ID Calculator’, omdat deze directe resultaten genereerd. Wanneer we te maken hebben met product- of servicemerken, is het evalueren van uw identiteit niet altijd eenvoudig en vereist een subjectieve beoordeling. De calculator biedt de structuur voor de evaluatie, discussie en creatie van succesvolle identiteit, wat altijd een ingewikkeld proces is.

Hieronder twee voorbeelden van retail design cases.

call or sent an email

Scheveningseweg 42
2517 KV Den Haag
+031 (0)70 302 20 80
info@mountain.nl

Our Privacy Statement
Find us on Maps