Mountain Pack To The Future

Mountain

Wij zijn Mountain. Wij zijn brandtailors, elk merk heeft een op maat gemaakte oplossing nodig om succesvol te zijn.

Concepting

Concepting opent een wereld van inspiratie en kansen. We gebruiken de wereld om ons heen als basis van onze inspiratie en deze combineren we met de zakelijke uitdaging om de praktische bruikbaarheid van oplossingen te sturen. Dit genereert kansen die ambitieus zijn in hun denken en haalbaar zijn in hun uitvoering.

Een geweldig concept begint met een duidelijk omschreven plan van aanpak gebaseerd op het begrijpen van de wensen van de klant in combinatie met de ambitie van de wereld om ons heen. Als we die magische vonk kunnen verbinden met de realiteit van het project, kan er iets geweldigs gebeuren.

Concepting is voor ons niet alleen het begin van een nieuw ontwerpproject. Concepting kan ook het startpunt zijn voor het verkennen van de mogelijkheden van een merk in relatie tot trends, bedrijfsstrategie of innovatie. De kracht van een geweldig concept is veel groter dan vaak wordt gedacht. Het geeft ons als brandtailors bij Mountain de mogelijkheid om nieuwe kansen voor merken eerder in het proces te ontdekken.

Mountain Notes

De Mountain Notes zijn een reeks regelmatig bijgewerkte publicaties en presentaties die zijn ontwikkeld om klanten te inspireren en een referentiekader te creëren voor merken. Om te informeren en richting te geven in het creatieve proces van het ontwikkelen van een merk.

Mountain Packing van de toekomst

Ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingswereld? Ontdek hoe de wereld van verpakkingen vooruitgaat met onze Pack To The Future Tool. Bekijk wat u kunt doen om een ​​merk te creëren dat toekomstbestendig is en de nieuwste technieken gebruikt om met consumenten te communiceren. De digitale ontwikkelingen brengen een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor uw verpakking. Als u meer wilt weten, neem dan contact op!

call or sent an email

Scheveningseweg 42
2517 KV Den Haag
+031 (0)70 302 20 80
info@mountain.nl

Our Privacy Statement
Find us on Maps