Mountain Packaging Trends

Mountain

Wij zijn Mountain. Wij definiëren de standaard. Wij werken voor A- merken die om leiderschap vragen.


Design

Ontwerp brengt de wereld van de inspiratie en kansen samen in heldere en krachtige beelden die inspireren, uitdagen, plezieren en identiteiten definiëren. Identiteiten die een impact hebben doordat ze uniek zijn en effectief in hun essentie om ervoor te zorgen dat deze merken kunnen inspireren en succesvol kunnen zijn. Het creëren van een succesvol merk is tegenwoordig veel meer dan alleen het maken van een mooi beeld. Design kan het antwoord geven op een aantal vragen met betrekking tot de business, het merk en de consument. Dat is waarom we kijken naar ontwerp als een inspirerend instrument voor het oplossen van business uitdagingen en een manier om het hart en het hoofd van de consument te raken.

Dat is de reden waarom wij van mening zijn dat succesvolle merken een glimlach op het gezicht van zowel de klanten als consumenten moeten brengen. Wij houden ervan om klanten en onszelf uit te dagen in onze design-projecten en te werken op briefing maar ook daarbuiten, om te komen met op maat gemaakte oplossingen.

Mountain Notes

De Mountain Notes zijn een reeks regelmatig bijgewerkte publicaties en presentaties die zijn ontwikkeld om klanten te inspireren en een referentiekader te creëren voor merken. Om te informeren en richting te geven in het creatieve proces van het ontwikkelen van een merk.

Mountain Packaging Trends

Het verpakkingsontwerp over de gehele wereld verandert voortdurend. Het volgende grote idee is morgen misschien alweer voorbij, dus het is goed om een ​​goed beeld te hebben van relevante verpakkingstrends die u kunnen helpen uw merk te laten groeien om relevanter te worden voor consumenten. Omdat design meer is dan alleen een afbeelding. Zorg ervoor dat je op de juiste manier communiceert, het juiste gevoel creëert en er altijd fantastisch uitziet. Onze Mountain Packaging Trends geven een overzicht van de grootste verpakkingstrends die vandaag relevant zijn. We werken deze presentatie regelmatig bij om ervoor te zorgen dat we altijd weten wat voor uw merk werkt.

call or sent an email

Scheveningseweg 42
2517 KV Den Haag
+031 (0)70 302 20 80
info@mountain.nl

Our Privacy Statement
Find us on Maps