Headings_cases-Valor_Frisch_linkslijnend.svg

Client / Valor Frisch
Project / new identity
Category / corporate design & visual identity

Cases_uitgebouwd_afloop-45.jpg

Heb je je ooit afgevraagd waar die heerlijk zoete tomaatjes vandaan komen? Ergens in het dynamische Westland vind je een van de beste tomatentelers ter wereld. Een modern familiebedrijf met ongekend veel passie en ervaring als het gaat om het telen van kwaliteitstomaten.

Valor Frisch is een bedrijfsinitiatief van topkweker Looye in samenwerking met Valstar (Best Fresh Group) op de Duitse markt. Valor Frisch biedt tomaten van topkwaliteit met unieke, inhoudelijke en functionele voordelen. Het bedrijf geeft ook advies over marketing en verkoop op de Duitse markt. Valor Frisch is dus niet alleen een goed product, maar vertegenwoordigt ook een rijke kennis van de tomatenmarkt.

Cases_uitgebouwd_afloop-46.jpg
Cases_uitgebouwd_afloop-47.jpg

Het logo van Valor Frisch wordt gekenmerkt door de letter "O" die de tomaat symboliseert en trots boven het woordmerk uitsteekt. Het staat voor extra aandacht, kennis en liefde voor de tomaat. Het eindresultaat overtrof de wensen van de klant en we zijn er dan ook trots op dat we deze bijzondere en sterke visuele identiteit voor Valor Frisch hebben mogen creƫren.