Mountain on brand story development

Mountain

Wij zijn Mountain. Wij zijn brandtailors, elk merk heeft een op maat gemaakte oplossing nodig om succesvol te zijn.

Concepting

Concepting opent een wereld van inspiratie en kansen. We gebruiken de wereld om ons heen als basis van onze inspiratie en deze combineren we met de zakelijke uitdaging om de praktische bruikbaarheid van oplossingen te sturen. Dit genereert kansen die ambitieus zijn in hun denken en haalbaar zijn in hun uitvoering.

Een geweldig concept begint met een duidelijk omschreven plan van aanpak gebaseerd op het begrijpen van de wensen van de klant in combinatie met de ambitie van de wereld om ons heen. Als we die magische vonk kunnen verbinden met de realiteit van het project, kan er iets geweldigs gebeuren.

Concepting is voor ons niet alleen het begin van een nieuw ontwerpproject. Concepting kan ook het startpunt zijn voor het verkennen van de mogelijkheden van een merk in relatie tot trends, bedrijfsstrategie of innovatie. De kracht van een geweldig concept is veel groter dan vaak wordt gedacht. Het geeft ons als brandtailors bij Mountain de mogelijkheid om nieuwe kansen voor merken eerder in het proces te ontdekken.

Mountain Tools

We hebben een set van strategische Mountain tools ontwikkeld die onze overtuiging weergeven over de effectieve ontwikkeling van merken. Met deze tools kunnen we u helpen de juiste aanpak te definiëren en met een breed scala aan antwoorden op de uitdaging komen.

5W1H

De 5W1H-vraag is gebaseerd op een journalistiek principe, maar is ook zeer relevant bij het werken met merken. Als u probeert uit te vinden waar uw beste opties zitten om uw merk te laten groeien, probeer dan de 5W1H-vragen met ons te beantwoorden, zodat wij u kunnen helpen een duidelijke richting voor uw merk te vinden. De antwoorden kunnen verrassender zijn dan u denkt met betrekking tot uw merkstrategie, innovatie, portfolio-ontwikkeling en merkidentiteit

Hieronder twee voorbeelden van cases waar we een inspirerend merk verhaal hebben neergezet.

>

call or sent an email

Scheveningseweg 42
2517 KV Den Haag
+031 (0)70 302 20 80
info@mountain.nl

Our Privacy Statement
Find us on Maps