Headings_BIO_plus-15.svg

Client / Superunie
Project / Bio +
Category / Packaging design & visual identity

BIO+ is een van de grootste voedingsmerken van Nederland. Het unieke aan dit merk is dat het voortkomt uit een unieke samenwerking tussen boeren, voedselproducenten en supermarkten. Door deze samenwerking kan het merk een uitgebreide keuze aan biologische producten aanbieden in de supermarkt. Beschikbaar voor iedereen voor een goede prijs!  

BIO+ is eigendom van retailorganisatie Superunie en is te vinden in al hun supermarkten zoals Coop, Spar, Hoogvliet en Plus.

Cases_BIO+_en_Ice_Cream_Factory-08.jpg
Cases_BIO+_en_Ice_Cream_Factory-09.jpg

Graag willen we je hier iets vertellen over het ontwerp. We werden ingeschakeld toen het merk BIO+ net een restyle achter de rug had. Mountain creƫerde een volwaardig en werkbaar verpakkingsontwerp met unieke elementen. Door deze elementen op een krachtige manier toe te passen, was het mogelijk om de gehele stijl consistent en toch dynamisch uit te rollen over het gehele assortiment.

De verpakking heeft een no-nonsense-uitstraling met een schuin logo in verschillende kleuren op een wit canvas, gecombineerd met prachtige fotografie. Het geeft de producten een moderne uitstraling. Eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Dat is de + van BIO+.

Cases_BIO+_en_Ice_Cream_Factory-10.jpg