Headings_ice_cream_factory-14.svg

Client / UDEA
Project / The Ice Cream Factory
Category / Packaging design & Visual Identity

T The Ice Cream Factory maakt al bijna 20 jaar het beste biologische ijs. Met biologische ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen, blijven ze ons verrassen. De ijsmeesters bewaken de kwaliteit met veel zorg en zijn altijd op zoek naar nieuwe soorten en smaken.

De producten en formule van The Ice Cream Factory zijn al jaren een succes. Wij werden gevraagd om de hele identiteit en verpakking naar een hoger niveau te tillen, en dat is gelukt.

Cases_BIO+_en_Ice_Cream_Factory-04.jpg

Het eerste wat we wilden bereiken was een concept dat logisch, leuk en lekker is en bij het merkimago zou passen. We creëerden een dynamische en kleurrijke wereld met behulp van een afbeelding van een 'lopende band' om de wereld van The Ice Cream Factory tot leven te brengen. 


Door de hele merkidentiteit heen van advertenties, promotiemateriaal, website tot verpakking is de The Ice Cream Factory de plek waar het allemaal gebeurt. De ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur.

Cases_BIO+_en_Ice_Cream_Factory-05.jpg
Cases_BIO+_en_Ice_Cream_Factory-06.jpg

Het assortiment bestaat uit roomijs, fruitijs en veganistisch ijs. Elke productsoort heeft zijn eigen uitstraling binnen de familie. Soms speels en soms ingetogen. Het hangt af van het soort smaak, maar de consistente uitstraling verbindt het merk in alle opzichten. 100% puur & natuurlijk en vooral leuk & lekker.