Headings_cases-gewoon_linkslijnend.svg

Client / Superunie
Project / G'woon thee
Category / Packaging design

Cases_uitgebouwd_afloop-118.jpg

G'woon is een huismerk van de Superunie- organisatie dat te vinden is in verschillende supermarktketens. Het bestaat uit een rijk en veelzijdig assortiment dagelijkse producten die voor iedereen betaalbaar zijn. De G'woon-producten weerspiegelen de dagelijkse momenten in het leven die we allemaal kennen en herkennen. Altijd in staat om je een glimlach te bezorgen. Het merk bestaat al een tijdje, dus er was al een basis om op voort te bouwen. Het zat goed in elkaar, maar had ook een upgrade nodig. Een uitdaging die goed inzicht geeft in onze expertise en ervaring.

Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar het thee-assortiment.
Ten eerste hebben we de branding en de leesvolgorde verbeterd. Het kenmerk van G'woon is de setting van het product in dagelijks gebruik en het opvallende kleurgebruik. Natuurlijk hebben we de onmiskenbare zinnen bewerkt met een kleine twist en een interessant beeld. In de schaduw van het kopje vertellen we een verhaal dat past bij de smaak of het type thee en dat aansluit bij de boodschap van G'woon.

Cases_uitgebouwd_afloop-115.jpg

Met deze verpakking hopen we de thee te verrijken met meer beleving en diepte. Ze ondersteunt het karakter van de producten op een unieke manier, en is spannender en leuker om naar te kijken. Zeker als je weet dat elke thee zijn eigen schaduw heeft.

Cases_uitgebouwd_afloop-116.jpg