Headings_cases-perfection_linkslijnend.svg

Client / Maxeda DIY Group
Project / Perfection
Category / Packaging design

Pile of paint buckets

Perfection is een verfmerk van de Maxeda DIY Group (Praxis en Brico-B). Het voldoet aan alle professionele normen; het dekt goed en het is een plezier om er mee te werken. Het gigantische assortiment kleuren, kwasten, rollers en ander schildergereedschap is betaalbaar en van geweldige kwaliteit.

Perfection moest van de grond af worden opgebouwd tot een merk met een duidelijk verhaal dat gemakkelijk te vertalen was over het hele assortiment. Daarnaast moest het de juiste kwaliteit uitstralen in alle communicatie. Dat begon met een duidelijke merkpositionering, een sterke visuele identiteit en een opvallend logo.

Cases_uitgebouwd_afloop-103.jpg

De lijn of handtekening in het logo verwijst naar de hand van de meester: de beste die er is. In combinatie met het lettertype vertelt het een verhaal van klassiek vakmanschap. Mede door het te kaderen op een denkbeeldig label met een subtiel lijnenspel, vaak geplaatst op een smaakvolle moderne achtergrondkleur, krijgt de uitstraling nog meer klasse. Deze klassieke eenvoud is de sleutel van het succes.

Je ziet en voelt de finesse! Precies zoals je dat in je eigen schilderij zou willen vinden. Er is niets zo bevredigend als genieten van een goed resultaat. Zeker voor degenen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij het doe-het-zelven.

Cases_uitgebouwd_afloop-107.jpg